Kvinna med fyllig byst som söker en knullkontakt

Jag vill hitta en KK för sköna stunder

Jag har länge känt mig ensam och saknat någon att ha sex med på regelbunden basis. Efter att ha funderat en del har jag bestämt mig för att prova att hitta en knullkontakt. Någon att träffa för sköna stunder när vi båda känner för det, utan några krav eller förväntningar på ett seriöst förhållande.

Jag är en kvinna i mina bästa år och jag är stolt över min kropp. Jag tar hand om mig själv och ser till att hålla mig i form. Jag är normalviktig, har mjuka kurvor och en fyllig byst som jag vet att många män uppskattar. Men det är inte bara min kropp som jag vill att du ska gilla, jag vill också att du ska gilla mig som person.

Jag söker en man som kan vara min knullkontakt, någon som jag kan umgås med och ha sex med utan att det blir krångligt. En man som är öppen och ärlig och som inte har några problem med att träffas för sexuella äventyr. Du behöver inte vara världens mest vältränade man, men jag vill att du ska vara välskött och attraktiv på ditt sätt.

När jag söker en knullkontakt är det viktigt för mig att vi har ett bra samspel. Jag vill inte att det bara handlar om att träffas och ha sex, jag vill också att vi ska kunna ha bra samtal och umgås på ett trevligt sätt. För mig är det viktigt att vi har en ömsesidig respekt för varandra och våra gränser.

Jag har provat att söka efter knullkontakter på olika sidor och appar, men jag har inte hittat någon som passar mig än. Jag tror att det är viktigt att vi båda är tydliga med vad vi söker efter och vad vi förväntar oss av vår relation. För mig är det viktigt att vi är öppna med varandra och att vi inte har några förväntningar på ett förhållande utöver våra sexuella träffar.

Jag har också funderat på att prova att gå på klubbar eller andra platser där man kan träffa likasinnade människor. En av de klubbar som jag hört mycket om är Klubb6. Jag har aldrig varit där själv, men jag är nyfiken på vad som händer där och hur det fungerar. Kanske är det en plats där jag kan hitta min knullkontakt och utforska mina sexuella fantasier.

Jag tror att det kan vara spännande och utvecklande att ha en knullkontakt. Att ha någon som man kan träffa för sköna stunder utan att det behöver vara krångligt eller komplicerat. För mig handlar det om att ha kul och njuta av livet på ett sätt som passar mig och mina önskemål. Om du är en man som är intresserad av att bli min KK, så hör av dig så kan vi prata mer och se om vi passar för varandra.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *