Sex i skogen

Vi åkte ut på en skogsväg och in i skogen en bit utanför Västerås. Vi stannade till och lade ut ett par filtar på marken. Vi stod på dem en stund  och han kysste mig och smekte mitt sköte så det rann efter mina ben. Jag lade mig ner och han begravde ditt ansikte i mitt sköte och slickade mig rejält tills han blev blöt i hela ansiktet och pullade mig till sköna härliga orgasmer.

Min kropp spände sig gång på gång så jag nästan blev öm i alla kroppens muskler. Han satte sig på knä mellan mina ben. Jag lade mig ner på rygg igen och han satte sig mer in mellan mina ben som han hade särat till max och böjt upp så mitt sköte blottade sig för honom.

Han förde in sin penis och juckade

Han förde in sin penis och juckade en stund innan han smekte min klitoris till underbara orgasmer. Hans penis fyllde ut mig totalt och jag bara njöt av den. Jag lade mig på sidan och han satte dig gränsle över mitt ben och lyfte upp mitt andra ben och lade det på sin axel och tog mig i slidan.

När han hade juckat där ett tag drog han ut den och förde in den i anus på mig och tog mig även där innan han bad mig ställa mig på knä. Jag ställde mig gärna på alla fyra med baken i vädret och han förde in penisen i mitt anus igen och stötte på.

Jag stönade av vällust och han juckade snabbt och djupt och jag blötte ner både mina och hans ben med mina orgasmer. Han drog sig ur och tog av kondomen och vi vilade ett tag med att ligga på filten. Han smekte mig till flera blöta orgasmer och jag runkade hans penis.

Efter en stund ville han slicka mig igen och jag särade ordentligt så han skulle komma åt att slicka min klitoris och pulla mig. Blött blev det igen. Han retade med ollonet på min klitoris och jag skrek och stönade ut mina orgasmer som kändes i hela min kropp. Han smekte mig och runkade sin penis samtidigt.

Kom du kan spruta på mig

Efter en stund bad han mig smeka mig för honom och det gjorde jag. Han tog bort blev så kåt att han inte kunde hålla sitt sprut tillbaka längre utan sa “nu kommer jag”. Jag sa; ”kom du kan spruta på mig” och det gjorde han.

En ordentlig sats sprutades över mitt sköte och min hand som fortfarande smekte mitt sköte. När vi båda hade kommit och vi var nöjda slappade vi en liten stund på filten och hämtade andan. Vi slängde filten i skogen för det var inget ta med hem för den var så blöt.