Erotik under stjärnhimmel

Jag heter Karolina och är 20 år. Jag har blont hår och blåa ögon. Jag brukar alltid få komplimanger för min kropp som är välutvecklad med ett par stora härliga bröst och en läcker rumpa. För ett år började jag på folkhögskola. Jag ville komma ifrån stan hemma och känna på något annat ett tag, och det fick jag verkligen.

På skolan bodde alla i varsitt rum, men delade på kök och toaletter och dusch. Det är mysigt att bo i korridor, man får en härlig gemenskap samtidigt som man kan vara ensam om man vill. I min korridor bodde vi bara tjejer och vi kom jättebra överens.

Nästan från första början blev jag kompis med en jämngammal tjej från Malmö som hette Sandra. Hon var en snygg tjej med långt ljust hår, vackra blåa ögon och en snygg, vältränad kropp. Vi umgicks nästan jämt och delade allt. Vi satt ofta uppe långt in på nätterna och drack te och diskuterade allt från killar till politik.

Det jag nu ska berätta hände en av dessa kvällar. Det var december och ganska så kallt ute. Vi satt inne på Sandras rum och mös med tända ljus och så te såklart. Vi satt och tittade ut på den stjärnklara himlen och diskuterade om universums oändlighet.

Hon har två fingrar i sin fitta

Plötsligt säger Sandra:

—Jag har alltid tyckt att stjärnor är erotiska.

Jag blev lite paff, visserligen brukade vi prata om sex och sånt, men det var ofta efter att vi diskuterat någon gammal pojkvän eller nå’t. Hon såg nog att jag blev generad och när hon tittade på mig blev jag ännu mer generad. Men visst hade hon rätt, på sätt och vis tycker nog jag också att de är erotiska. Sandra log mot mig och jag mot henne, men sen märkte vi båda att det blev en pinsam tystnad och vi började att skratta.

—Du är knäpp, sa Sandra och knäppte mig på näsan.

—Du är dum, sa jag och rufsade om hennes hår.

Sen började hon att kittla mig och jag sprang till sängen för att rädda mig undan. Sandra sprang efter och kastade sig efter mig i sängen. Vi fnittrade och busade trots att vi visste att alla andra på våningen sov och att vi var tvungna att vara tysta. Vi rullade runt i sängen och plötsligt satt Sandra gränsle över mig.

Hon skojade och lade sina händer på mina bröst och ”ruskade om” dem och sade:

—Det var rackarns vad stora ”boobisar” du har.

Jag blev lite generad över att jag tyckte att det var skönt när Sandra tog på mina bröst. Jag skrattade och sa åt henne att sluta, fast egentligen ville jag inte att hon skulle ta bort dem.

Sandra läste mina tankar, för hon sa:

—Du vill inte att jag ska ta bort dem, det känner väl jag det.

Hon hade känt att mina bröstvårtor var styva genom den tunna tröjan jag hade på mig. Jag tittade på Sandra och jag såg att hon gillade mina bröst. Men, tänkte jag, hur kan jag bli kåt av en tjej, jag är ju inte lesbisk. I de ögonblicket hade Sandra fått in sina händer under min tröja och smekte mina bröst ovanpå bh’n och jag lämnade snabbt mina tankar och gav efter för lusten.

Sandra smekte mjukt mina runda, fylliga bröst och bröstvårtorna styvnade ännu mera. Jag suckade och njöt av hennes behandling. Hon knäppte upp bh’n och kramade sedan om mina nakna bröst. Vi hjälptes åt att få av mig min tröja och sedan fortsatte hon med sin upphetsande ”massage”. Det pirrade i hela mig och båda andades vi tungt och upphetsat. Nu lutade sig Sandra framåt och tog en av mina hårda vårtor i munnen.

Hennes fitta är öppen och redo

Åh, så skönt det var. Hon slickade, lekte och nafsade. Den andra bröstvårtan lekte hennes fingrar med och hon nöp i den och jag var tvungen att utstöta ett litet kåt-tjut. Hon log och gav den andra vårtan samma behandling med tungan och munnen. Det hade kunnat gå för mig redan då men plötsligt slutade hon sin behandling. Hon tog av sig sin T-shirt och bh och sa åt mig att smaka på hennes bröst.

Jag var inte sen att lyda utan tog en av hennes rosenknoppsliknande vårtor i munnen. Vad härligt det var att suga på ett bröst! Jag blev om möjligt ännu mera kåt. Sandra stönade och vred på sig av min kåta behandling och jag njöt av att se att hon hade det skönt.

Men nu nöjde jag mig inte med bröst längre, jag ville smaka fitta. Jag knäppte upp hennes byxor och tog av dem. Hon var också rejält kåt kunde jag se, hon hade en stor våt fläck i grenen på trosorna. Jag böjde mig fram och pussade hennes fitta ovanpå trosorna. Hon flämtade till och bad mig att slicka hennes fitta.

—Jag vill känna din kåta tunga långt inne i mig, sa Sandra.

Snabbt tog jag av mig mina egna byxor, trosor har jag aldrig, och lade mig sedan mellan hennes välformade lår. Jag drog in doften av kåt fitta och gillade det. Jag slickade insidan av hennes lår och hon suckade till av välbehag. Försiktigt smakade jag på hennes ”klitta”, jag lät min tunga leka med den och Sandra stönade högt.

—Tyst, viskade jag. Inte vill du väl väcka hela våningen.

Sandra skrattade och nickade, fast hon hade nog njutit lika mycket även om hela våningen stod utanför dörren och knackade. Jag fortsatte att slicka henne och jag lät min tunga bli hård så att den kunde tränga in i henne som hon bett om. Jag körde tungan in och ut och kände hur hennes fittmuskler jobbade. Jag flyttade sedan tillbaka tungan till hennes klitta och stack istället in två fuktiga fingrar i hennes fitta.

Jag stimulerade henne med tungan och fingrarna samtidigt. Den handen som var ledig kramade om hennes härliga bröst och lekte med dess bröstvårtor. Sandra vred sig av kåthet under mig och jag kände att det var på väg att gå för henne. Hon stönade högre och högre och bad mig att pulla henne hårdare med fingrarna. Jag gjorde som hon sa och precis innan hon fick orgasm körde jag in ett finger i anus och kände hennes kramper även där.

Hon skrek rakt ut och ingen av oss brydde oss längre om att det fanns människor i närheten som ville sova. Min mun översvämmades av hennes kåtsafter och jag slickade i mig allt jag kunde. Jag var fascinerad över att fitta smakade så gott och att jag blev så kåt av att slicka fitta.

Efter en liten stund hade Sandra tagit igen sig och började att smeka mig på låren och skinkorna. Jag var förväntansfull, det var ju störtskönt att ha sex med en annan tjej. Sandra vände mig på rygg och började att smeka mina bröst, lika skönt som första gången. Jag lutade bak huvudet och blundade.

Hon pullar sin fitta

Hon tog mina vårtor i munnen och sög på dem, ibland nafsade hon lite med tänderna och det gjorde mig så kåt. Jag gnydde av kåthet och Sandra var nöjd. Hennes tunga vandrade vidare ned över min mage, förbi naveln och ned till min våta, savande fitta. Jag är helt renrakad runt fittan och det såg jag att Sandra tyckte om.

Hon lät tungan sakta, sakta närma sig min svullna klitta. Hennes händer smekte mina bröst och insidan av mina lår. Hon retades med mig och lekte med tungan runt fittan tills jag blev galen av kåthet. Jag kunde inte låta bli att skrika åt henne att slicka min kåta fitta.

Hon skrattade åt mig och sa:

—Lugn, jag kommer dit så småningom.

Jag blev vildare och ville bara att hennes tunga skulle hitta min klitta. Plötsligt försvann Sandra iväg, jag öppnade ögonen och såg att hon var och hämtade en stor härlig massagestav i garderoben. När hon kom tillbaka till sängen tog hon ett fast tag om mina ben och höll fast dem. Jag tycker om att bli bunden och liknade så jag blev självklart glad. Nu lade hon sig åter mellan mina ben och blåste lite på min klitta.

Sedan kom det jag väntat på, hennes tunga svepte över min klitoris och jag njöt. Hon slickade hela min fitta, från anus till fittan och klittan och tillbaka igen. Det var bland det skönast jag upplevt i sängen, det var definitivt den bästa ”fittslickningen” jag upplevt hitintills. Hon kunde verkligen slicka fitta, jag stönade och njöt i fulla drag.

När hon kände att jag började närma mig orgasmen tog hon upp massagestaven och körde in den i fittan på mig. Ååh, det var så skönt att det inte går att beskriva. Hon knullade mig med den och slickade min klitta. Jag juckade frenetiskt mot och det dröjde inte länge innan jag kom i en underbar och vild orgasm.

Det var så omtumlande att jag tappade sans och förnuft och bara skrek och stönade högt. Sandra drog ur massage staven ur mig och slickade mina safter av den och förde sen upp den i sin egen ”grotta”. Hon onanerade härligt framför mig som låg utslagen och inte kapabel att röra ett finger, jag var totalt utpumpad.

Sandra däremot hade mer att ge och hon stönade högt medan hon förde massagestaven in och ut i sin härligt kåta fitta. Det gick ganska fort för henne och hon lade sig sedan bredvid mig i sängen och pustade ut.

Detta var upptakten till många härliga stunder, bara vi två…