Sex i det gröna

Det var en otroligt varm dag i somras som jag och min lite äldre och mogna flickvän, Iris, hade en av våra skönaste älskogsstunder. Vi tog hennes bil och åkte ut på en äng lite utanför Umeå. Vi skulle ha en sån där avskild kärleks picknick. Det skulle dock bli mer pick än nick. Vi hade brett ut en filt och låg och pussades i den varma solen. Jag hade på mig badbyxor och Iris hade på sig en högt skuren baddräkt – en sån där som kan få kuken att stå som ett spett.

Jag försökte undvika att titta för mycket på hennes härliga kropp som syntes så väl genom baddräkten. Här skulle solas och inte knullas, och det kunde ju komma folk. Men när jag såg baddräkten som blottade höfterna och riktigt skar in runt den välansade fittan, ja, då fick jag ribba av sällan skådad hårdhet.

Iris såg den stora ”snoken” ringla sig i byxan och blev tydligen upphetsad även hon. Hon tittade sig omkring efter åskådare, och när kusten var klar drog hon plötsligt av sig baddräkten.

Våra kladdiga kroppar gled upphetsande mot varandra

– Kom, älskling, jag vill ha dig nu, viskade hon upphetsat. Den heta sommarluften gjorde oss våldsamt kåta. För nu brakade en kärleksakt av sällan skådad frenesi loss. Iris började kyssa och smeka mig över hela kroppen. Hon tog av mig badbyxorna så att den stenhårda kuken kom ut i frihet. Hon smörjde in mig med sololja och lade sig ovanpå. Våra kladdiga kroppar gled upphetsande mot varandra samtidigt som vi kysstes.

Jag lade ner henne på rygg och började massera hennes fasta, sköna bröst. Händerna slipprade runt hennes fasta kropp och ner mot benen som villigt särade. Jag kunde se den skära, härliga, fuktiga fittan så väl i solljuset. Jag böjde mig fram och förde sakta in tungan.

Jag skall äta upp din härliga saftiga fitta, stönade jag samtidigt som tungan smaskade runt i hålet. Jag tryckte isär de skära små läpparna och slickade och sög på hennes clitoris. Iris stönade nu högt och började skruva på sin fasta, fina stjärt. Jag slickade så hårt att det ömmade i tungan.

Hela hennes underliv vibrerade och hon pressade fittan rakt in i mitt ansikte. När det gick för henne riktigt slog hon underlivet mot mitt ansikte, och knep åt med benen runt mitt huvud samtidigt som hon kramade mina händer. Hon kunde inte få fram ett ljud. Det var som om luften hade gått ur en ballong. Jag klättrade i alla fall upp till hennes mun och tryckte in kuken, som hon lite frånvarande började suga.

Hon läppjade på ollonet och naggade lite på hela staken med sina vita tänder, samtidigt som hon log kärleksfullt. Hon reste sig lite upp och började suga. Hon nästan svalde hela härligheten. Hon sög som en diande kalv. Det kändes helt underbart.

Hon läppjade på ollonet och naggade lite på hela staken

Vad skönt älskling. Jag vill se sperman slå in i munnen. Se till att du bara runkar staken, och håller den en bit från munnen, när det sprutar.

Iris sög allt hårdare, och jag kände att jag var på väg att spruta. Det började pirra i hela underlivet och den välbekanta sköna känslan fortplantade sig genom hela kroppen.

Det svartnade för ögonen när kuken formligen exploderade. Iris höll staken en bit från sin mun och runkade frenetiskt medan spermastrålarna pumpades ut i hennes mun och ansikte. Jag kunde se säden spruta rak in hennes öppna mun. Det var helt underbart.

Iris stoppade in staken i munnen igen och sög försiktigt ut de sista dropparna sperma samtidigt som hon svalde ner hela laddningen. Hon tog sin tröja och torkade av allt kladd innan hon pussade mig.