En kvinna med ett högt sexuellt driv

Här har du en kvinna med ett högt sexuellt driv

Jag heter Feli och jag är en 29-årig kvinna som har ett högt sexuellt driv och behovet att utforska min kropp med en partner som delar samma intressen. Jag gillar att experimentera och prova på nya saker i sängen, och jag hoppas att jag kan hitta någon här som vill göra det tillsammans med mig.

Jag söker inte en engångsgrej, utan en sexkontakt som kan vara regelbunden och långvarig. Någon som förstår att vi är här för samma sak och som inte dömer mig för mina sexuella önskningar. Men jag vill också betona att jag söker en partner som respekterar mig och min kropp.

Jag vill att allt ska vara säkert, rent och ömsesidigt. Vi kan prata om vad vi gillar och inte gillar och komma överens om gränserna innan vi börjar utforska varandra. Så om du vill ha en sexkontakt som är öppen och ärlig, och som vill utforska kroppen med dig på ett trevligt och respektfullt sätt, skriv till mig.

Låt oss lära känna varandra och se om vi kan ha några riktigt roliga stunder tillsammans.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *