Den kåta mamman vill ha sexdejter

En kåt mamma från Lund

Jag är en blond kvinna från Lund och en extremt kåt mamma. Jag registrerade mig för sexdejting här eftersom jag letar efter ett äventyr. Jag vet inte exakt vilken typ av äventyr det här är tänkt att vara.

Jag är 40 år och det går bättre yrkesmässigt än privat. Jag har varit singel i några år nu och jag har inget sexliv. Det är också kärnan i saken, jag känner för att gå på en sexdejt. Jag tycker det är intressant att gå och lägga sig med en man på en första dejt, det har aldrig gått så snabbt för mig tidigare. Men på sexdejter här så går man på dejter för att ha kul med varandra.

Sexdejter i Lund

Så länge det är ett engångsligg så är det okej. Om det kommer ut mer av det så är det bra också, jag låter det som händer hända. Jag vill inte utesluta att jag blir kär från början. Jag gillar också promenader vid havet, myskvällar framför tv:n och att laga mat tillsammans.

Men eftersom jag är en kåt mamma så är sex min prioritet för tillfället. Ja, jag är kåt. Ordet var bekant för mig, men jag visste inte hur det kändes. Det är hemskt kan jag säga er. Min hjärna blir tom, vill du knulla en kåt mamma, då särar jag gärna på benen.

Vill du knulla den kåta mamman

Jag tycker inte alls att sexdejting är dåligt och jag är glad att jag kan ägna mig åt det. Om vår farmor och farfar hade haft ett så stort urval av sexpartners hade vi kanske inte ens varit födda.

Tycker du inte du också att det är konstigt att träffas och knulla utan att känna varandra närmare? Det där tänder på mig. Jag är en kåt mamma, jag är singel, jag tjänar mer pengar än jag kan spendera och jag ser läcker ut också. Om du letar efter en flickvän som kan lyssna men också vill knulla, då är jag din tjej. Låt oss träffas och se om vi kan ha det skönt och skratta tillsammans.

Om du vill gå på en sexdejt med mig, hör av dig till mig nu. Blunda och tänk på det, det är inte så svårt. Och om jag gillar dig, då träffas vi och myser tillsammans.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *