En kvinna intresserad av BDSM och dominant-submissiv rollspel

Dominatrix söker en slavhora

Jag har alltid varit intresserad av BDSM och dominant-submissiv rollspel, så att vara en dominatrix och ha en slavhora är något jag verkligen njuter av. Att ha en undergiven som lyder mina befallningar och följer mina önskemål ger mig en otrolig makt och upphetsning.

Att få kontroll över någon på det här sättet är något jag verkligen njuter av. Men jag vill också poängtera att jag inte ser ner på de som väljer att vara undergivna eller submissiva, det är ett val som var och en gör och som måste respekteras.

Jag ser det som en del av en gemensam upplevelse där vi båda får njuta av våra fantasier och önskemål på ett säkert och tryggt sätt. Så om du är intresserad av BDSM och dominant-submissiv rollspel, eller om du har några fantasier eller önskemål som du vill utforska, så kan du höra av dig till mig.

Vi kan diskutera våra gränser och önskemål och se om vi kan skapa en upplevelse som vi båda kan njuta av. Men kom ihåg, vi bestämmer våra gränser på förhand.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *