En skamlös slampa söker potenta män

Är en skamlös slampa från Halmstad som är nymfoman

Kan man vara nymfoman i tjugoårsåldern? Jag har varit nymfoman sedan jag var tretton och när jag var fjorton förvandlades jag till en skamlös slampa. Mannen som gjorde mig till kvinna var äldre än jag, mycket äldre. Det var en gammal man, han var beroende av porr och han provade allt porrindustrin hade att erbjuda när det gäller snusk med mig.

Han knullade mig i timmar, ibland dagar, jag hade hans grej i munnen, i rumpan och i min fitta och det kändes så bra. Han ströp sig själv när han onanerade och jag har aldrig träffat en man som han igen.

Jag är en fruktansvärd nymfoman

Nu vet ni hur jag blev en skamlös slampa och varför jag blev nymfoman. Jag letar hela tiden efter det perfekta könet eftersom jag redan har upplevt det och saknar det mycket. Om du har knullat en kvinna i några timmar, jag menar riktigt knullat, då vet du vad jag saknar.

Jag har redan blivit galen, jag har upplevt känslorna som en kuk kan orsaka i en fitta. Det är vad jag behöver och inget annat. Jag vill ha en kuk som gör mig öm, som sprutar inuti mig och sen fortsätter att knulla, jag behöver en vansinnigt potent man.

Skamlös slampa söker potenta män

Om du haft den perfekta älskaren i åtta år, någon som knullade dig till marken och gav dig extrema orgasmer, då saknar du det när det är borta. Jag behöver en man som sticker näven i mitt rövhål när han känner för det och som inte tar några argument.

Om du har förstått att mellan oss handlar det om ren njutning, kanske du är en kandidat för mig. Vill du knulla en skamlös slampa och slutar du inte när blodet rinner ner för mina lår? Stör det dig definitivt inte att jag är en extrem nymfoman? Då kanske vi passar ihop och borde gå på en första sexdejt. Du kan fortfarande träffa din gamla farmor, men nu blir jag knullad först.

Om du tror att du kan tillfredsställa mig, pröva lyckan med mig. Allt du behöver göra är att skicka ett meddelande till mig och väcka mitt intresse och jag skulle vara den sista personen som inte dejtade dig.

Klicka här för att svara på annonsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *